Sök
Tjänster

Vad erbjuder Yris åkeri för tjänster?

VÅRA TJÄNSTER

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder er

Maskintjänster

Vi har maskintjänster som hjullastare med lossning, grävmaskiner & slaghackning av gräsytor, klippning av vägdiken. Vi gör även större jobb som exempelvis dikesgrävningar osv.

Vi har hjul och bandburna maskiner 2-15 ton. Där vi arbetar med schakt och grävning. 
Hjullastare från 2,5-16 ton där vi kan erbjuda lossning med gafflar upp till 6,5 ton. 

Vi samarbetar mycket med mälardalens asfalt, där vi står för förarbete och mälardalen utför asfaltering. 

Kranbilstransportering

Vi kör lastbil med utkörning/tippning av grus mm samt kranbilstransporter med skopa och gafflar åt andra entreprenad bolag, kommuner, privatpersoner. BRFer, stenförsäljningsbolag där vi kör ut marksten & storsäck med grus och jord. 

Vi erbjuder kranbilstransporter samt lastbilskörning. Behöver ert företag transport med större fordon? Vi erbjuder en säker körning med någon av våra proffsiga chafförer. Några kunder vi arbetar med idag:

Sandsopning

Vårstädning och sandupptagning av allmänna ytor tex industrifastigheter, fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar. Vi arbetar både manuellt och maskinellt både på stora ytor eller små gångar. Vi jobbar med efterdragande eluvatormaskiner samt sugande sopmaskiner. 

Snöröjning

Vinterunderhåll som snöröjning, sandsopning, bortforsling av snö mm. Vi har jourkörning på helger och nätter. Vi arbetar med maskiner från 2-15 ton med vikplogar från 1,50-3,70m breda. 

Markarbeten

Vi utför alla typer av markarbeten och stenarbeten som förekommer inom branschen. Vi utför även alla typer av gräv och schaktarbeten inom entreprenad och anläggning. Vi hyr också ut maskin med förare per timme. 

Trädgård/Skötsel

Vi tar hand om all skötsel i era föreningar/fastighetsbolag, så ni får en fin miljö runt om er. Gräsklippning, ogräsränsning, skräpplockning, planteringsförslag, samt plantering mm. Renoveringar & nybyggnationer av lekplatser.