Sök

Sandfickor / månlandare

Vi har två kategorier av sandfickor / månlandare. 

Standard Sandficka

Vår standardficka är 4-6 kubik, Du väljer mellan standard, högt eller brett stativ. Man väljer också mellan presenning eller plåtlock. Presenning är ett lite billigare alternativ men inte lika vädersäkert. Stativet och sandcontainern har en bra lutning så man alltid får ut all sand ur containern, för att ingen sand ska går till spillo. Den här sandfickan har bättre fyllnadsgrad i förhållande till teleskopsandfickorna. Man kan välja att fylla dem med halkstopp eller saltsand.

Teleskopsandficka

Andra kategorin är teleskopsandfickor som vi har i 5 & 7 kubik. Fördelen med teleskopfickorna är att höjden är ställbar, den kan höjas upp till ca 180cm. Teleskopsandfickan har även en något mindre lutning än vad vår standardficka eller månlandare har. 
Båda sandfickorna erbjuds med en eller två tömningsluckor för att hitta den bästa lösningen för er.  

Upplägg pris 

Våra sandfickor kan du hyra per säsong för ett fast pris beroende på storlek och lock. Sen har vi ett pris för in & utkörning, samt ett fast pris för fyllning där transport och material ingår. 

Du kan även välja en helhetslösning på er sandficka, med utkörning och fyllning. av halkstopp, sandningssand, saltsand eller valfritt material Kontakta oss för att få offert. 

Varför ska man använda sandfickor?

Under leverans har vi en egen lada där vi förvarar halkstoppen, Det gör att vi kan erbjuda torrt halkstopp till våra kunder. Båda våra sandfickor erbjuds med en eller två tömningsluckor för att hitta den bästa lösningen för er.  Sandfickor brukar också kalllas för sandcontainer eller månlandare. Kärt barn har många namn...

Det bästa för kunden och chaffören när man snöröjer är att ha sandfickor eller s.k. månlandare som innehåller torr sand. Det blir större svinn om man har sandningssand på hög istället för att ha sanden i en ficka, då du kan avända 100% av sanden ni har köpt. Det är viktigt att arbeta med torrt material då temeraturen växlar, och gör att det blir klumpar och liknande i spridningsfordonet, Detta unviker du med en sandficka.

Vi erbjuder helheltslösning där vi står för påfyllning av halkstopp. Det vanligaste är 2-6mm halkstopp men det finns även saltblandningar av saltsand man kan använda. I mån av tillgång finns även 4-8mm halkstopp att tillgå.